Åderbråck

Skonsam behandling i moderna lokaler

Ådernät | Skonsam behandling av ådernät på benen

Vi kan även erbjuda behandling till dig som har problem med ådernät på benen. Dessa är trådsmala, blåröda blodkärl som ligger mycket ytligt i huden. De ger aldrig några besvär, annat än kosmetiska och kallas ibland för spindelnät. Vi tar gärna emot patienter som vill ha hjälp med ådernät, men här kan vi inte garantera att vi får bort alla. Det brukar dock bli en klar förbättring efter behandlingen, som består i att vi sprutar dem med ett kärlretande ämne. Ofta behövs fler än ett behandlingstillfälle.

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att boka en tid så återkommer vi inom kort!

Boka behandling av ådernät på benen

Ådernät kan finnas på hela kroppen men är vanligast på benen. När du behandlas så börjar vi med en konsultation hos en kirurg. Därefter bokas du in för behandling hos en sjuksköterska.

Ett kärlretande ämne sprutas in med en ytterst fin nål i de delar av benet där ådernätet finns. Detta kan svida något, men denna sveda och smärta är av tillfällig och övergående art.

Personer som lider av hudatrofi (tunn hud), infektiösa hudsjukdomar och kraftigt svullna underben skall undvika att behandlas för ådernät.

Boka in din ådernätsbehandling nu!